وی افزود: از سوی دیگر گروهی از ویروسها، از جمله ویروس آنفلوآنزا عامل ایجاد عفونتهای حاد و شدید تنفسی بوده که منجر به درگیری، ابتلا و بستری طیف وسیعی از افراد جامعه میشوند. باید توجه کرد که بیماری آنفلوآنزا معمولا هرساله بین پنج تا ۱۰ درصد بالغین و ۲۰ تا ۳۰ درصد کودکان را مبتلا میکند.
باید توجه کرد که واکسیناسیون بر علیه آنفلوآنزا در دوران بارداری نهتنها هیچگونه عارضهای برای مادر باردار و جنین او ندارد، بلکه علاوه بر ایجاد مصونیت در مادر، موجب ایجاد ایمنی در نوزاد نیز میشود.
یکی از بهترین راههای پیشگیری از آنفلوآنزا دریافت واکسن است. اما از آنجا که واکسن ۱۰۰ درصد موثر نیست، باید با اقدامات زیر از انتشار ویروس جلوگیری کنید:
حتی واکسیناسیون در فصل آنفلوآنزا هم میتواند مفید باشد. پس از دریافت واکسن تقریبا ۲ هفته طول میکشد تا بدن آنتیبادیهای مربوط به بیماری را بسازد.
همچنین میتوانید با افزودن روغنهای ضروری مانند نعناع فلفلی و اکالیپتوس در آب داغ در حمام، بینی و گلو خود را تسکین دهید.
اگر مشکوک هستید که به آنفلوآنزا مبتلا شده باشید، میتوانید از طریق درمانکده از بهترین پزشکان عمومی یا متخصصان داخلی وقت بگیرید.
اکسپکتورانتها: این داروها به کم کردن ترشحات سینوسی کمک میکنند و سردرد و سرفه را تسکین میدهند.
سالمندان، کودکان، زنان باردار، کادر درمان، افراد مبتلابه چاقی، ضعیف بودن سیستم ایمنی
وی در پاسخ به پرسش دیگری که آیا تزریق همزمان واکسن کرونا و آنفلوآنزا امکان پذیر است، گفت: اگرچه تزریق همزمان واکسن آنفلوانزا و کرونا منعی ندارد ولی باتوجه به احتمال بروز عوارض خفیفی مانند تب یا بدن درد در یک یا دو آنفولانزا حیوانات روز نخست پس از تزریق این واکسنها، به جهت اطلاع از اینکه عارضه ایجاد شده مربوط به کدام واکسن است، بهتر است این دو واکسن با فاصله یک هفته از هم تزریق شوند.
علائم مؤثر بر دستگاه تنفسی که همیشه تحت تأثیر قرار میگیرند (سرفه، عطسه، گلودرد، آبریزش چشم).
بزرگترین تفاوت سرماخوردگی و آنفولانزا این است که در آنفولانزا عطسه وجود ندارد.
چگونه از آلزایمر پیشگیری کنیم؟ ۸ روش موثر پیشگیری از آزایمر ۱۴۰۱-۱۰-۰۱
اگر قبلا به هر واکسن یا دارویی واکنش نشان دادهاید، این موضوع را قبل از تزریق واکسن آنفلوآنزا به پزشک اطلاع دهید.
علائم آلرژی معمولا مزمنتر هستند و شامل عطسه، سرفه، خارش بینی، چشمها، دهان یا گوش و آبریزش بینی میشوند.
Comments on “New Step by Step Map For مقدار مصرف شربت کوریزان سرماخوردگی و آنفولانزا”